torstai 20. joulukuuta 2012

Kummitustarinoita

Syntymäpäivän kunniaksi Enne söi läppärin johdon poikki, ja tämä vanha romu ei toimi ilman jatkuvaa latausta. Ei ollut johto tietenkään seinässä, joten vaaratilannetta ei sattunut.

Käsittelyharjoituksia ollaan jatkettu ja kynsiä vähän leikelty. Harjauksen ja kynsien leikkuun opettelussa on se ongelma, että pennulla tahtoo olla kaksi vaihetta: joko täysillä eteenpäin tai sitten nukutaan :) Aamulla rauhallisempi, iltaa kohden alkaa kierrokset nousta. Mistä lie johtuu.

Eilen käväistiin eläinkaupassa Äänekoskella, jossa oli paljon rapsuttelijoita. Ennen ihmisläheisyys on vähän ongelmallista, koska en viitsisi pitää pihassa vapaana, kun varmasti lähtee muiden ihmisten perään. Ja kauniin pennun vastaanotto on tietenkin aina iloinen, joten käytös vain vahvistuu. Ei haluaisi kuitenkaan pitää vain narussa, kun ei pääse juoksentelemaan samalla tavalla. Saa nyt nähdä mihin suuntaan kehittyy. Kuitenkin yritys pitää Enne poissa tevehtimässä ihmisiä on kova.

Eilen aloitettiin myös 2on2off harjoittelu illalla, kun energiaa tahtoi riittää päättömään kaahailuun kymmenen jälkeenkin (sen verran on lyönyt päätään, että onkohan aivosoluja kuollut paljonkin :). Niin paljon energiaa purkautui, että harjotus vaihtui paperin päällä makaamiseksi. Toisaalta, jos se on luontevampaa tälle pennulle, niin eipä kontaktilla makoilukaan haittaa.

Ollaan tehty myös pieniä hetki kosketusharjoitusta. Ei joka kerta halua tehdä samaa toistoa, niin harjoitellaan tällaisia yksinkertaisia asioita. Tässä eräänä päivänä yhtenä sekoiluhetkenä Enne sai päähänsä repiä 'alkeispussin' kangasosana olevaa pyyhettä (jonka  läpi on muuten välillä mennyt huvikseen). Kietoutui siihen ihan totaalisesti! Näytti paljon kummitukselta :)

Ulkona on alkanut kuljeskella hyvin itsevarmasti häntä pystyssä. Koiran haukunta on edelleen hälyttävää, mutta sitä treenataan. Tänään lähdetään käymään yökylässä Vertaalassa, jos siellä totuttelisi pulkkaan, kun nekin on niin arvaamattomia välineitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti